Fest- og selskabslokaler

Hold din næste fest i Skyttehuset

Hold din næste fest i Skyttehuset

Der er igennem årene blevet holdt mange barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, jubilæum og sågar den sidste mindehøjtidelighed over en kær slægtning. Lokalerne er også velegnet til anden mødeaktivitet, såsom kursus og generalforsamlinger m.v.

De to sammenhængende festlokaler er på 160 m2. Dertil er der anretter køkken, stort kølerum, 4 toiletter og 2 garderober, samlet 50 m2. Rigeligt med plads til den store fest, eller hvad du ellers vil bruge lokalerne til i weekenden eller midt på ugen. Dog ønsker vi ikke at udleje lokalerne til deciderede ungdomsfester.

Lokalerne er renoveret i 2019

Med den seneste renovering i 2019, er der taget hensyn til de gangbesværede, hvor det ene af de 4 toiletter er indrettet som handikap toilet, ligesom der er mulighed for at køre helt op til huset, til niveaufri adgang.

Den store terrasse og de grønne plæner, giver rig mulighed for adspredelse og afslapning i forbindelse med festen, så det samlet bliver en uforglemmelig dag.

renoveret
det står du selv for

Det står du selv for ...

Du står selv for borddækning, forplejning og det personale du ellers skal bruge til festen. Slutrengøring er indeholdt i lejen, men det er dit ansvar, at der er ryddet op, alt affald bortkørt, bordene sat på plads med stolene på bordene. Skal du bruge hjælp til forplejning og servering, har vi kontakter til nogle der kender huset og som vi kan anbefale.

Bestil i god tid

For en sikkerhedsskyld, bestil huset i god tid, idet der er rift om det. Se om Skyttehuset er ledigt til din fest på vores udlejningskalender. Priserne varierer hen over tid, men lejer du i dag er prislisten her. Send den udfyldte lejekontrakt til vores inspektør Ove Høholt på E-mail: udlejning@hobs.dk, med dine ønsker og underskrift. Du skal være opmærksom på, at din reservering først er gældende, når du har den retur med vores underskrift og med rettidig betaling. Indtil da, kan vi leje skyttehuset til anden side uden forvarsel.

Vi glæder os til at høre fra dig, og stille lokalerne til din disposition for en god fest.

Parktiske oplysninger

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System